bos uyterlinde ass soesterberg
bos uyterlinde ass soesterberg gerealiseerde voorgevel
bos uyterlinde ass soesterberg gerealiseerde zijgevel
bos uyterlinde ass soesterberg gerealiseerde achtergevel
bos uyterlinde ass soesterberg interieur modelwoning
bos uyterlinde ass soesterberg voorgevel bestaande toestand
bos uyterlinde ass soesterberg ontwerp voorzijde
bos uyterlinde ass soesterberg ontwerp achterzijde
bos uyterlinde ass soesterberg ontwerp interieur

bos uyterlinde ass soesterberg

Op een unieke locatie, in de bossen op de Utrechtse Heuvelrug werken we samen met Harvey Otten aan de herbestemming van een voormalig zorgcomplex tot eengezinswoningen.

8 bestaande halfvrijstaande woningen, eind jaren zeventig uit degelijk metselwerk opgetrokken, worden extern volledig gerenoveerd. De oorspronkelijke structuralistische architectuur komt door hedendaagse ingrepen helemaal tot haar recht. De intelligente schakeling geeft iedere woning privacy en vrij uitzicht op de bossen.

De woningen worden hoogwaardig geïsoleerd door middel van een nieuw dak en nieuwe beglazing. Het volledig schoongestraalde grove metselwerk krijgt in combinatie met donkere kozijnen en nieuwe houten accenten weer glans. Van binnen worden de woningen casco opgeleverd, zodat zo veel mogelijk inrichtingsvrijheid wordt gegarandeerd.

Eén woning wordt afgewerkt aangeboden om zichtbaar te maken welke kwaliteit ook in het interieur 35 jaar verborgen was.

Voor meer informatie zie:  www.bosuyterlinde.nl

Visuals: Dimitri Langereis ism Harvey Otten.