wie zijn wij

ddp-architectuur is in 2007 opgericht door architect ir. Dennis de Poorter. Sinds juli 2008 richt hij fulltime zijn aandacht op ddp-architectuur. Zijn opleiding heeft hij genoten aan de Technische Universiteit te Eindhoven aan de faculteit Bouwkunde. Dennis de Poorter is afgestudeerd bij de vakgroep Architectuurgeschiedenis en Theorie op een project dat gefundeerd is op een sterke theoretische basis. Zijn afstudeerproject "nomadische ruimte – rizomatische processen / parkhotel Chassépark Breda" is genomineerd voor de Archiprix selectie van de TU Eindhoven.

Naast zijn studie heeft Dennis de Poorter brede kennis van de bouwpraktijk opgedaan door parallel aan de studie te werken bij architectenbureaus. Na zijn studie heeft hij voor diverse gerenommeerde bureaus gewerkt als projectarchitect. Zo heeft ddp-architectuur naast een brede theoretische en analytische basis ook een brede kennis van het bouwkundig uitwerken van architectonische projecten.

Dennis de Poorter en DdP-Architectuur zijn sinds 2009 lid van de BNA, de Bond van Nederlandse Architecten en sinds januari 2013 voorzitter van de BNA kring West-Brabant.

biografie architect ir. Dennis de Poorter pdf

afstudeerproject architect ir. Dennis de Poorter pdf